Χρυσή Διάκριση για την "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." στα IMPACT BITE Awards 2018
  • Προβεβλημένο στοιχείο
  • wpsadmin
  • wpsadmin

Νέα

Χρυσή Διάκριση για την "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." στα IMPACT BITE Awards 2018

20 Ιουν 2018

Στο Government Cloud (G-Cloud) που υλοποιήθηκε και λειτουργεί στην "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Έργων & Πρωτοβουλιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Έργα Τεχνολογικών Υποδομών, των καθιερωμένων στην ελληνική αγορά πληροφορικής IMPACT BITE Awards.

Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων στελεχών της αγοράς Πληροφορικής-Επικοινωνιών και της ακαδημαϊκής κοινότητας, την ΚτΠ Α.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Ιδομενέας Μανωλιτσάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Δερμιτζάκης και αρμόδια στελέχη της εταιρίας, ενώ τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ο Γενικός Διευθυντής Υποδομών Πληροφορικής & Επικοινωνιών κ. Αριστείδης Μελετίου.

Εξαιρετικά τιμητικά για την ΚτΠ Α.Ε. ήταν και τα Βραβεία που έλαβαν εταιρίες πληροφορικής, οι οποίες είναι ανάδοχοι στα παρακάτω έργα που υλοποιεί η εταιρία:

  • Μητρώο Πολιτών του Υπουργείου Εσωτερικών – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.

  • Ψηφιακή Υπηρεσία Ειδοποίησης και Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας - Ένωση Εταιρειών OTE-BYTE-SATWAYS

Τα IMPACT BITE Awards διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με το ELTRUN, υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ.