Νέα του G-Cloud
 • wpsadmin
 • wpsadmin

Νέα

Νέα του G-Cloud

Για ακριβή αποτελέσματα εισάγετε διπλά εισαγωγικά


1 - 5 από 24 αποτελέσματα
Προηγούμενη  |  Επόμενη
 • 6
  Αυγ
  2018

  10 Νέα Πληροφοριακά Συστήματα στο G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε.

  Το 2ο τρίμηνο του 2018 (Απρίλιος έως και Ιούνιος) συνεχίστηκε με έντονους ρυθμούς η  παροχή υπηρεσιών IaaS από το G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε. προς Δημόσιους Φορείς. Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκε η μετάπτωση και ξεκίνησε η παραγωγική λειτουργία των παρακάτω 10 νέων Πληροφοριακών Συστημάτων της Δημόσιας Διοίκησης στο G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε.:

 • 20
  Ιουν
  2018

  Χρυσή Διάκριση για την "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." στα IMPACT BITE Awards 2018

  Στο Government Cloud (G-Cloud) που υλοποιήθηκε και λειτουργεί στην "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Έργων & Πρωτοβουλιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Έργα Τεχνολογικών Υποδομών, των καθιερωμένων στην ελληνική αγορά πληροφορικής IMPACT BITE Awards.

 • 18
  Μαΐ
  2018

  O SKAI TV στο G-Cloud

  H Κάμερα του ΣΚΑΙ TV και ο δημοσιογράφος Σταύρος Ιωαννίδης  βρέθηκαν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του G-Cloud την Παρασκευή 04 Μαΐου.

 • 2
  Απρ
  2018

  4 Τιμητικές Διακρίσεις για την "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." στα e-Government Awards

  Εξαιρετικά τιμητικές ήταν οι διακρίσεις που έλαβε, για πρώτη φορά στα e-Government Awards, η "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.", γεγονός που αναδεικνύει περαιτέρω τη σημαντική συνεισφορά της στην προώθηση και την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα.

 • 2
  Απρ
  2018

  6 Νέα Πληροφοριακά Συστήματα στο G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε.

  Η παραγωγική λειτουργία του Κυβερνητικού Υπολογιστικού Νέφους - G-Cloud της ΚτΠ Α.Ε. συνεχίζεται και ο απολογισμός των 15 μηνών είναι απολύτως θετικός!

  Δεν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα και τόσο η λειτουργία του G-Cloud, όσο και των 24 Πληροφοριακών Συστημάτων του Δημόσιου Τομέα που φιλοξενούνται σε αυτό, παραμένει απρόσκοπτη. Οι χρήστες του απολαμβάνουν πολύ καλύτερη και γρηγορότερη απόκριση των εφαρμογών τους, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά το καθημερινό τους έργο και αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

1 - 5 από 24 αποτελέσματα
Προηγούμενη  |  Επόμενη